Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (2.89 secunde)
Asta li s-a intamplat angajatorilor din domeniul confectiilor care au fost prinsi pe picior gresit de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) care in perioada 28-30 mai au verificat 25 de firme din acest sector de activitate la care lucreaza 1.834 de salariati.
Ieri, cu incepere de la ora 09:00, la sediul AJOFM a avut loc o conferinta de presa care s-a vrut a fi un bilant al activitatii institutiei dupa ultimele doua burse ale locurilor de munca din Oradea.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati pune la dispozitie in saptamana 4-11 septembrie un numar de 84 de locuri de munca, fapt ce situeaza Galatiul in randul judetelor unde este disponibil un numar mic de joburi.
120 de tineri si-au gasit un loc de munca in primele 8 luni ale acestui an cu "ajutorul" facilitatilor prevazute de Legea Somajului pentru angajatorii care incadreaza absolventi.
Desi nu mai putin de 1.100 de salariati isi vor pierde locul de munca pana la sfarsitul acestui an, potrivit comunicarilor facute pana in prezent de catre o serie de angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM ) Galati, numarul joburilor pe care acestia si le-ar putea gasi prin intermediul institutiei este scazut.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Daca PIB-ul este expresia productiei ca act economico-social - relevanta sau nu este o alta problema, destul de controversata, pe care nu o discutam acum si aici -, ponderea masei salariale in PIB este fotografia la un moment dat a impartirii roadelor productiei intre munca si capital.
Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala impotriva exploatarii copiilor prin munca", pe care o puteti citi in continuare.
Mariustuca.ro / Angajatii care vin cu bicicleta la birou au un tonus bun la locul de munca (Autoare:
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
De altfel, un studiu recent realizat de The Economist Intelligence Unit (EIU) asupra cheltuielilor cu forta de munca de la noi din tara arata ca in 2004 costurile salariale din Romania raman cele mai reduse din regiune.
Oamenii accepta sa renunte la cartea de munca pentru a-si pastra serviciul. ... Nu mai am carte de munca si voi fi platit pe PFA, dar imi achit singur contributiile", spunea un tanar care astepta la coada la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj pentru a deveni mic intreprinzator.
Sunt absolut convins ca obligatie celor care fac politica, la putere sau in opozitie, este de a-i sprijini pe cei care creaza locuri de munca", a spus liderul PSD.
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
De la inceputul crizei, zilnic, isi pierd locul de munca 800 de romani. Somajul scade pe hartie, dar in realitate scade numarul de locuri de munca existente si create. ... Zilnic, 250 de romani nu isi pot achita rata la banca.
Intre rarele cuvinte de apreciere rostite de Europa la adresa Romaniei, la loc de frunte se afla faptul ca forta de munca de aici e pe cat de ieftina pe atat de bine calificata.
Romani amenintati direct de Ebola (Autori: Magda Marincovici si Dan Constantin) Isterie la Praga din cauza a trei suspiciuni de infectie Ebola neconfirmate In tarile din vestul Africii, zona atinsa sever de epidemia de Ebola, lucreaza si romani.
Purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat ca cei doi romani au relatat diplomatilor romani ca au recunoscut ca au filmat si au fotografiat in incinta bazei americane, dar ca au facut acest lucru in interes propriu, fara nicio intentie. ... Ea a prezentat cronologia arestarii cetatenilor romani.
google-analytics.com